Boksit nastavlja sa zapošljavanjem

Bez autora
Apr 19 2010

Od početka ove godine kompanija "Boksit" iz Milića zaposlila je 50 novih radnika različitih stručnih kvalifikacija i zanimanja, što je plod ovogodišnje dinamične poslovne strategije. U toku je i stručno osposobljavanje i praktična obuka za kandidate koji su se prijavili na konkurse koje je kompanija objavila u martu, a u kojima je izražena potreba za prijemom određenog broja izvršilaca u gotove sve 'Boksitove' sektore. Nastavu pohađa 85 kandidata, koji će nakon obuke proći odgovarajuća testiranja, a potom će, ukoliko zadovolje provjere znanja, sukcesivno biti uključivani u proizvodni proces. Među kandidatima koji su uključeni u nastavu je i osam Bošnjaka povratnika u opštinu Milići.

Boksit nastavlja sa zapošljavanjemOd početka ove godine kompanija "Boksit" iz Milića zaposlila je 50 novih radnika različitih stručnih kvalifikacija i zanimanja, što je plod ovogodišnje dinamične poslovne strategije.

"U toku je i stručno osposobljavanje i praktična obuka za kandidate koji su se prijavili na konkurse koje je kompanija objavila u martu, a u kojima je izražena potreba za prijemom određenog broja izvršilaca u gotove sve 'Boksitove' sektore", saopštila je danas Služba za odnose s javnošću u "Boksitu".

Nastavu pohađa 85 kandidata, koji će nakon obuke proći odgovarajuća testiranja, a potom će, ukoliko zadovolje provjere znanja, sukcesivno biti uključivani u proizvodni proces. Među kandidatima koji su uključeni u nastavu je i osam Bošnjaka povratnika u opštinu Milići.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik